« Terug naar vorige pagina

AUNA

Deze merk is ontstaan uit liefde voor flora en fauna. Producten van AUNA zijn met de hand gemaakt, veganistisch, zonder palmolie en zonder plastiek verpakking. Het idee achter het merk is om ethisch-verantwoord producten te creëren – met respect voor menselijk werk, moeder natuur en dieren. Een deel van de opbrengsten gaat direct naar dierenbescherming, een merk met een missie!

 

De zepen van AUNA  zijn zacht en voedend voor uw huid, ze bevatten olijfolie, kokosolie en ricinusolie wat de huid soepel houd. En wat het gebruik van AUNA zeepen nog aangenamer maakt is het overheerlijke geur van essentiële oliën. In ons assortiment hebben wij momenteel 7 soorten: framboos, sinaasappel, witte klei, lavendel, zwarte zeep, koffie en chocola.

 

 

 

Voor de verzorging van uw gezicht heeft AUNA twee soorten gezichtsoliën samen gesteld:

 

Zuiverende Olie:

Droge olie voor vet, glanzend huid, gevoelig voor oneffenheden. Deze olie wordt onmiddellijk geabsorbeerd door de huid. Het helpt bij de vernieuwing van de opperhuid, bestrijdt mee-eters, normaliseert de afscheiding van talg, heeft antibacteriële en aseptische eigenschappen. Het verzacht en maakt de huid glad. Binnenin vind je drijvend citroengras met verhelderende eigenschappen.

 

Ingrediënten: druivenpitolie & duizendblad extract, hennepolie, arganolie, zwarte zaadolie, vitamine E, sinaasappel etherische olie, citroengras

 

Voedende Olie:

Een voedende olie voor een droge, vermoeide en doffe huid. Het verbetert de hydratatie van de huid, zijn stevigheid, elasticiteit, verzacht en vermindert het waterverlies in de opperhuid. Het laat het fluweelachtig aanvoelen. Geurige ylang ylang olie kalmeert en ontspant uw zintuigen. Binnenin vind je een zwevende granaatappelbloem met anti-rimpel eigenschappen.

 

Ingrediënten: druivenpitolie & calendula-extract, avocado-olie, macadamia-olie, arganolie, maanzaadolie, frambozenzaadolie, vitamine E, ylang-ylang etherische olie, granaatappelbloem