« terug naar vorige pagina

SOA testen

Unieke service 24/7 je SOA test afhalen bij de apotheek Prins Hendrikplein in Den Haag!

De Prins Hendrik Plein apotheek heeft het unieke aanbod van een 24-uurs uitgifteautomaat met daarin Soapoli-online SOA tests. Op een touchscreen geef je aan welke test je graag wilt hebben en de 24-uurs uitgifteautomaat geeft deze test(en) direct aan je. Je betaald met pin. Er wordt geen rekening gestuurd naar je zorgverzekering.

Welke SOA testen liggen er in Den Haag?

Code Soa-test Prijs
1 Chlamydia labtest 35,00
9 Chlamydia en gonorroe labtest 51,95
21 Chlamydia, gonorroe en trichomonas labtest 61,95
16 HIV-zelfafname labtest 32,00
17 Syfilis- en HIV zelfafname labtest 42,00

Heb jij een SOA test nodig maar weet je nog niet exact welke SOA bij je risico hoort?

Medewerkers van de apotheek kunnen je niet adviseren. Het is daarom belangrijk dat je van te voren goed kijkt op Soapoli-online wat je wilt kopen. Bekijk onze SOA-testwijzer voor een gericht testadvies behorend bij jouw gelopen risico. Kom je hier niet uit neem dan contact op met de medewerkers van Soapoli-online; zij helpen jou graag verder.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je koopt de test uit de automaat. Hierna kun je thuis de test afnemen en opsturen naar het laboratorium van Soapoli-online. Zij zullen je begeleiden bij de uitslag. Indien gewenst kunnen zij via een anonieme dokter een recept verzorgen om de SOA te behandelen. De medicatie kun je in apotheek Prins Hendrikplein ophalen en zullen (als je dit niet wilt) niet doorgestuurd worden naar de verzekering.

Kijk voor meer informatie op www.soapoli-online.nl